Sommartid

Inatt slog det ju om till sommartid. JAg och Adele var ju bäsT! vi trodde att man ställde bakåt så vi trodde att klockan var 2 timmar mindre än vad den var :P haha alla e j som de är

puss puss
Lizaaa

överraskad

HEj!
Förlåt att jag inte har skrivit någonting men edt finns faktiskt en anledning till det. Igår eftermiddags kom Tina hem med godis och började städa. JAg orkade inte bry mig så himla mycket eftersom ajg satt och pluggade så jag bara fortsatte med det. UNgefär 20 minuter senare ringedr Adele på dörren! Dom överraskade mig verkligen för vet ni vad de hade planerat? Jo, en filmkväll! Vi hade askul. Vi började med att flumma och dansa lite uppe på Tinas rum (finns på film).  KAnske lägger upp den. Sen gick vi ner och köpte godis i solglasögon, ganska mycket menande blickar xD.
När vi kom tillbaka satte vi igång twilight men den hackade så mycket så vi bytyte till When a stranger calls. JÄVLIGT LÄSKIG SKA JAG BARA SÄGA!!! UNdrar hur hög puls vi hade 30000 kanske? Näe vi hade sett klart den ville TIna inte se på film med oss längre så vi gick ut och började kolla på sliding doors, söt romantisk komedi. Sen när vi hade sett den så började vi se American dreamz, efter halva behövde jag te för att jag var så trött. Så då tryckte vi på paus och gick ner och satte på te men då kom vi på att vi ville baka (klockan vara 02.30). SÅ vi gjorde en hitta på kaka som blev riktigt god. Sen satte vi oss och pratade i 3 timmar och åt en massa kaka. Vi had så jääklaa mysigt, tack för en fin överraskning TIna och Adele <3. Sen såg vi klart AMerican Dreamz sköön film det där..... xD Sen gick vi och la oss.
 Signe kom klockan 12.00 nästadag eller samma dag, välj själv, och vi såg på den fantastiska, underbara, gullig, söta, bästaste och älskvärda filmen Twilight. Sen lalade vi  runt på datorn och kollade på Twilight klipp tills hon behövde gå.
Sen dess har jag försökt plugga men jag är sååååååååå trött, ska sova snart.


Puss och kram

Lizaaaaa

EARTH HOUR

Ni glömmer väl inte att släcka lamporna och stänga av övriga elektriska apparater ikväll kl 20.30?

Ikväll klockan 20.30 släcker närmare en miljard människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn nu i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.




puss och kram på dig <3


Twilight. Twilight och ännu mer Twilight

Hej igen!
Jag sitter och kollar på bilder från världsprimeären av Twilight (fast jag borde plugga rymdgemoetri xD). Men vet ni vad jag har upptäckt, VÄRLDENS SNYGGASTE SKÅDESPELARE ÄR MED!!! Ja nu tror ju ni självklart att jag är dumihuvudet som alla andra och tycker Att det är Robert PAttinson. Men nej del det finns två, eller jag kan inte bestämma vem som är snygast Taylor Lautner (som spelr Jacpb för er som inte vet) och Jackson Rathbone (som spelar Jasper Hale). Haha vem tycker ni är snyggast?


Taylor Lautner




Ja som ni kanske sere Jackson Rathbone

uttråkad ^^

Haluu igen!
Jag har pluggat engelska hela dagen, Jag vet jag är grym! Men jag har iallafall betämmt mig för att ha lite roligare imorgon då ska signe komma klockan 10.00 och vi ska med 99.999999999999% sannolikhet se på twilight, :D. Älskar Twilight som jag tror ni vet.  Och vet ni vad? Min mamma flög till USA i onsdags och vet ni vad som släpptes den 21 MArs? Just det Twilight på DVD och hon fick självklart svära på allt hon äger och  har att hon MÅSTE köpa den, vilket hon har gjort (hon skicka ett sms).  Men vet ni vad som är ännu bättre nu vet jag vilkt extra material som kommer vara med !!!! :D:D:D:D:D:D kolla här (jag kommer inte ha nån textning men iaf)

(från Twilightsweden)

Titel: Twilight

(baserad på "Om jag kunde drömma", första boken i Twilight-serien)

Regissör: Catherine Hardwicke

Produktionsår: 2008

Åldersgräns: 15

Releasedatum på bio i Sverige: 21 november 2008

Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Kellan Lutz m.fl.

DVD-SPECIFIKATIONER:

Release i Sverige: 29 april 2009

Region: 2 (Europa)

Antal diskar: 1

Textad på: svenska, danska, norska, finska

Spellängd (film): 117 minuter

Spellängd (extramaterial): 65 minuter

Extramaterial:

Förlängda scener (Extended Scenes)

Borttagna scener (Deleted Scenes)

"Becoming Bella"

"Becoming Edward"

A Conversation with Stephenie Meyer

The Comic-Con Phenomenom

Paramore- Decode (musikvideo)

Övrigt: kommer även ut på Blu-Ray och extramaterialet är ej textat!

 

Tack så mycket <3

Innan jag skulle börja plugga tänkte jag kolla statistiken och vet ni vad? Igår fick jag besök rekord! Tack <3 Hoppas besöks antalet ökar! Igår fick jag 22 unika besökar. TACK! <3

(nu borde jag verkligen plugga)

puss och kram


Morgontrött, zzZzzz

heej...
Jag är så trött! Jag har legat och läst gossip girl nummer 8 (fiender i vått och tortt). Den är sååå braa. Älskar GG! Men älskar den inte ens en 1000 del av jhur mycket jag älskar Twilight. DEn e verkligen jättebra! Men nu måste jag plugga en stund.

Puss lizaaa

Bio

haluuu!! :D
Idag var jag i skolan som vanligt, trist (as usually). Men jag EIra, Oscar och Signe hade bestämmt att vi skulle gå och se på bio så efter skolan träffades vi i sickla och fikade samt att vi kollade lite på kläder och provade ut en ny säng åt Eira som ska flytta snart. Ja sen gick vi och köpte godiis och gick till biografen. Vi köpte asmycket godis och delade på och en colaa  (2 liter). Vi såg Marley and me. Den var faktiskt väldigt bra. Fast lite sterotypisk men skiitsamma den var väldigt fin. Alla utom Oscar satt och grät i slutet. Vill du se en film för alla så är Marley and me ett tips!


puss och kram Lizaa


Det perfekta bakverket steg för steg

Alla ingredenser finns i boken kladdkakor så här är den perfekta kladdkakan step by step

  • sätt ungnen på 175 C
  • smörj Formen och bröa den
  • Vispa 2 ägg och tre deciliter pösigt
  • Doppa en sked i känn på smeten, känner du sockret?vispa mer isåfall annars nesta steg
  • (så här ser det ut)
  • Blanda sedan ner alla torra ingredienser i en separat skål
  •  (ska se ut ungefär såhär öka gärna kako mängden)
  •  SMält sedan smöret och tillsättet det till ägget och sockret
  •  (nått åt det här hållet)
  • Tillsätt sedan de torra ingredienserna til den nya smör, ägg och socker smeten
  • Ska se ut såhä när det är färdigblandat     
  •  blanda sedan 1 dl kokos i smeten (blir super)
  • Häll sedan upp smeten i formen som här nedanför 
  •  
  • ställ sen in den i ungnen när ni tar ut den är det dags för fri dekoration vi gjorde såhär











drömlik vår outfit


Pkkb

shaa!
idaag har jag varit i skoolan som vanligt, jaa det var trååkigt, väldigt faktiskt men efter skolan gick jag hem till Dele en snabbis och vi förstår varandra som de professionella kladdkakebakare vi e så gjorde vi en kladdkaka med kokos. Den blev asgod! hihi. Ja sen skulle vi göra smoothie till mellis tyvärr glömde vi botten till mixern. VI e ju bäst!! vi tog lite bilder med Adeles kamera  dom kommer ikväll om Adele hinner lägga in dem. (finns bilder på en smoothie indränkt mixer)

puss och kraam <3
Lizaa


Överrasknings eftermiddag

Salut !  xD

Ja idag har varit en ganska normal dag enda skillnaden är att jag glömde mobilen hemma så när jag kom hem såg jag att jag hadee fått 9 sms av Signe. HOn undrade om vi kunde göra nått (SE PÅ TWILIGHT <3<3<3)  så jaa... hon kommer snart ska gå ner och möta henne om en stund. ska bara göra klart min present till mamma som fyller år imorrn. Ni får se vad det är då,


puss puss  


hemstudiedag, 18/03 -09

heejjj....
alltså shiiit vad jag har trååkig. Vi har hemstudiedag som handlar om tvätt, kul va? ja jag vet! men om jag är duktig hinner jag träffa signe och fika och se på twilight igen... :P <3 JAg har inte fått några kommentarer på headern, det vill jag ha som om ni vill vara söta så säger ni vad ni tkr! Men nu måste jag plugga skriver kanske igen ikväll

puss puss Liza

Assö 2009!

DU har väl inte missat Assö 2009? Det är ett läger för barn mellan 11-15. Det riktar sig främst till allergiker men andra är även välkommna. Det är de två första veckorna i juli klicka här och anmäl dig!

Latmaasken jag 17/ 03 -09

Hej igen!
JA nu har jag varit hos Gullan. Det gick sådäär jag red ut med Amanda. Hon hjälpte mig jättemycket, taack <3 Det var ju så fint väder på eftermiddagen, då är det verkligen härligt att rida ut. Det kändes verkligen som vår. Haha tror att hästarna hade vår känslor. Längtar tills våren, Mycket!!
Nu sitter jag iallafall här och kollar på lite bilder från twilightswedens galleri. Det är verkligeen en jättebra twilight sida, så alla fantaster gå in på http://www.twilightsweden.se. Jag är såå lat och såå Twilight beroende, jag är faktiskt klassad som ett Twihard. Nu undrar ni som inte är Twihards vad ett Twihard är? jo det är en person som avgudar Twilight vääääääääääääääääääääääääldigt mycket, det är ett ord i den amerikanska ordlistan. xD. JA borde jobba svenska och engelska. Lata jag! Fy! ska göra det ska bara gå in på facebook först, xD. Iaf  imorrn har vi iallafall hemstudiedag och vet ni vad vi ska göra? Jo tvätta Kul va? ska bli plågsammt så jag kanske inte skriver så himla mycket imorrn komemr vara ganska upptagen vill verkligen få svart pist.  Imorrn blir det noog bara ett inlägg. Hur kan man hitta på en så tråkig uppgift nu ska jag iallafall vad tycker ni om headern? Jag är ganska nöjd. JAg fick hjälpa av Adele den söta människan! vad tycker du kommentera! dags att fixa med facebook.

Puss Lizaaa

Vanlig dag 17/ 03

Ciao ciao!
Idag har det bara varit en vanliig tråkig dag i skolan... Jag har varit emd Adele en stund nu. VI har provat skinjackor. Jag gjorde nämligen den intressanta upptäckten imorse nämligen att vi hade 3 skinjackor på vinden. Vi flumade lite. Sen så avgudade vi Twilight och såg lite klipp på Twilightsweden. Det är ett tips för alla twilight älskar! Bästa sidan ever! Klicka här om du vill veta mer. Iallafall ska jag snart till Gullan och måste byta. SKriver mer ikväll!

Puss och kraam Lizaaa

Test, kopiera gärna "hur blond är du?"


[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[ ] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.
Antal:4

[x] Jag har gått in i ett träd.
[ ] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x]Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[ ] Jag försökte just sjunga dom
[x]Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat.
Antal: 4

[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[ ] Jag är/har varit brunett
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 1

[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 2

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[ ] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9.
[ ] Jag har ätit ett kryp.
Antal: 1

[x] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[ ]Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 4

[x] Ja använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[x] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 3

[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 3

18/36

okej ganska blond...

.... 16/03 -09

It´s feels like life is stuck in repeat so I dont mind go back and fall asleep

Thats the way it is.... Har prov imorrn ska plugga...

Puss och kram

Hopptävling på ryttis, 15/03 -09

Heejjjj....!
Idag var jag och tävla på ryttis. Jaa.. det gick ju åt helvete iofs men man måste ju ha sånna erfarenheter också. Ja det gick piss och jag glömde bort banan och allt gick piss piss piss!!!
Nu sitter jag och ser på Beck. Den e ganska dålig och förutsägbar men wtf jag har inget bättre för mig. FÖRRESTEN HAR EN FANTASTISK HÄNDELSE INTRÄFFAT!!!!! <3<3<3<3<3<3 Erik min låssas pappa köpte "Så länge vi båda andas" till mig!!! Jag är sååååååå lycklig!!! Tack så mkt!!! JAg älskar tWilight!!!! åhh!!! <3<<3<3<3<<3 

Jaja ska sova nu

puss gonatt Lizaaa   

tävliing :P 14/ 03 -09

Hejhej!
Idag gick jag upp tidigt för att följa med att titta på när Philippa och Michelle skulle tävla. Eller tidigt och tidigt 09.30 hehe. Jaja iallfall det va kul. Philippa kom tvåa och Michelle kom femma. Vad tycker ni om headern förresten? JAg är jättenöjd men vill ha kommentarer och tack igen Adele för att du hjälpte mig. Du är världens snällaste människa. Bilder från idag kommer kanske en film också.


XoXO Lizaaa


13/03

Idag är det fredagen den 13. det ska ju vara en oturs fredag men jag har inte haft otur än :P
Idag efter skolan gick jag iallafall hem till adka. Vi höll först på med en héader till Quenstra men och spelade guitar hero men sern gick vi ut ooch flum/seriös fotade, dax att visa resultatet 
jaa nu vte ni hur jag är... xD


XoXo

Lizaza

Ciao!

hejhej! det här är min nya blogg. Jag orkar inte skriva om mig själv så om du vill veta nått så klicka här!
Trots allt säger en bild mer än tusen ord :D Så här kommer en!

Jag till vänster och Adele till höger!


RSS 2.0